Om os

Espergærde Turist UNILINES' historie

Espergærde Turist UNILINES 100% danskejet og familiedrevet.

Espergærde Turist er helt tilbage fra 1972, og blev stiftet, som navnet afslører, i Espergærde hvor vi også ligger den dag i dag. Vi har altid været, og er stadig 100% danskejet samt familiedrevet.

To navne samme firma

I 2006 fik vi vokseværk og ekspanderede til udlandet. Vi havde derfor brug for et mere internationalt navn og UNILINES blev dermed skabt. Vi har dog valgt at bibeholde navnet Espergærde Turist så vi herhjemme har to navne, Espergærde Turist UNILINES, mens der på vores busser kun står UNILINES. I 2017 fik vi et slogan som opsummerer vores vision, Be a part of us. Det hentyder til fællesskabet som vi gerne vil bidrage til, og være en del af. Jeres fællesskab som skabes når I lejer en bus af os.

Vi prioriterer at give dig en god service og sikker kørsel, uanset om du bestiller en bustransport til 20 eller 300 personer.

Vi er selvfølgelig medlem af vores brancheforening Dansk Person Transport (DPT) og Turistvognmændenes Arbejdsgiverforening (TA).

 

Espergærde Turist er helt tilbage fra 1972 og blev stiftet, som navnet afslører, i Espergærde hvor vi også ligger den dag i dag