Kørsel og service

Tour Item Asideaaaa

Buskørsel lige efter dine ønsker og behov

Hos Espergærde Turist UNILINES finder du et busselskab, der tilbyder forskellige former for buskørsel til offentlig, erhverv og private kunder. Vores kunder er ofte fra Nordsjælland, men vi kører også gerne for kunder uden for disse områder. Vi er en proffesionel virksomhed, som har tilbudt buskørsel siden 1972. Vi har stor erfaring, så du kan trygt vælge os til at fragte dig fra A til B.

At leje en bus handler om tillid

Når du som kunde har brug for at leje en bus, kan det forekomme uoverskueligt. Vi yder altid en god, personlig service, så du føler du dig i trygge hænder. Det er vores mål at kunne give dig en god oplevelse fra start til slut. Hos os får du altid en samlet pris med alt inklusiv. Ønsker du eller, har du brug for at mødes med os, er du altid velkommen til at komme forbi vores kontor. Vi sætter kaffe eller te over, og så kan vi sammen se på dine behov og ønsker for præcis den buskørsel, du har brug for. Vi lover en tillidsfuld og personlig service samt behagelig kørsel hver gang. Vores bustransport er en billig løsning uanset hvilken form for buskørsel, du har brug for. Vores priser er attraktive og konkurrencedygtige.

Kontakt os hvis du har yderligere spørgsmål vedrørende pris eller andet. Vi står altid klar til at tage en uforpligtende snak.

Ring til os på +45 49 13 24 27 eller send en mail til bus@unilines.dk så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 

Vores mission er at du som kunde skal have en sikker og god service til en fornuftig pris