Persondatapolitik

Vi passer på dine personlige oplysninger

Efter den nye lov om behandling af personoplysninger skal alle dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt.

Når du indgår aftale med os, kan vi have brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer, og evt. e-mail adresse. Dette alene med det formål at kunne levere ydelsen/servicen til dig. Vi spørger aldrig efter dit cpr. nummer.

Vi opbevarer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er anbragt i afkontrollerede faciliteter. Vi sørger for løbende at kontrollere vores sikkerhedsforanstaltninger for at afgøre om vores brugeroplysninger bliver håndteret på en forsvarlig måde – med dine rettigheder som bruger i fokus.

Vi indsamler personoplysninger via vores hjemmeside og ved telefonisk eller personlig henvendelse, alene med henblik på at indgå og opfylde aftalen med dig, om den ydelse du gerne vil modtage fra Espergærde Turist UNILINES.

Kundeservice- og økonomiafdelingen hos Espergærde Turist UNILINES har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Oplysninger afgivet til Espergærde Turist UNILINES videregives ikke til tredjemand, med mindre dette er nødvendigt for at opfylde den aftale vi har med dig som kunde.

Du har som kunde ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Hvilket formål anvendes de til, hvem videregives oplysningerne evt. til, og hvorfra stammer oplysningerne, såfremt du ikke selv har afgivet dem. Disse rettigheder har du efter Persondataloven, og du kan altid få oplysningerne ved at henvende dig til Espergærde Turist UNILINES.

Espergærde Turist UNILINES forbeholder sig retten til løbende at ændre og opdatere vores persondatapolitik, så følg med her på hjemmesiden.

 

Efter den nye lov om behandling af personoplysninger skal alle dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt